x

Dahua DH-NVR5232-16P-4KS2E bewakingsrecorder

€ 449,99

Omschrijving

Slimme H.265 + / H.265 / Slimme H.264 + / H.264 / MJPEG
Max 320 Mbps inkomende bandbreedte
Resolutie tot 12 MP voor voorbeeldweergave en afspelen
HDMI / VGA gelijktijdige video-uitvoer
1-8 PoE-poorten ondersteunen 800m ePoE & Eo

1 TB HDD inbegrepen.

Dahua DH-NVR5232-16P-4KS2E incl. 16 PoE poorten ( IEEE802.3at/af ), poort 1-8 ondersteund ePoE. Network Video Recorder voor 32 IP cameras. Het is nog nooit zo makkelijk geweest, de camera's zijn direct verbonden met de recorder zonder gebruik van externe netwerk producten.

De recorder geeft automatisch een IP adres aan de camera's. Dit maakt gebruik en installatie van de camera's erg makkelijk en goed zelf te doen. De recorder kan 2 harde schijven tot 10TB per stuk aan. ( SATA III ). De recorder kan ook standalone (zonder netwerk) gebruikt worden met een monitor. Het is ook mogelijk om de NVR aan een netwerk / router te verbinden via de LAN aansluiting waardoor je de beelden op een laptop of smartphone kan bekijken.

Deze digitale video recorder neemt op tot 32 kanalen in HD/4K kwaliteit.

Je kan ervoor kiezen om bij beweging op te kunnen nemen. Met deze manier kan je gemakkelijk in de tijdlijn zoeken naar gebeurtenissen. Nodige beelden kunnen met gemak op een USB stick of verbonden USB drive.

Gesynchroniseerd terugkijken op 1/4/8/9/16 kanalen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop