x

CityBlitZ Fun-E-Scooter 25KM

Inklapbare elektrische step met zitvlak, luchtbanden en ledverlichting voor extra hoog en veilig rijcomfort.

€349,99

Omschrijving

Inklapbare elektrische step met zitvlak, luchtbanden en ledverlichting voor extra hoog en veilig rijcomfort. 250 W motorvermogen, 36 V 5200 mAh Li-ion batterij met korte oplaadtijd (ca. 3 uur). Maximumsnelheid 24 km/h, maximaal bereik 20 km* (op een vlak oppervlak), accu-indicator, elektrische claxon. Luchtbanden voor en achter: 30, 48 cm, remmen: schijfrem voor- en achterwiel. Stuur instelbaar, geschikt voor gebruikers van 130 tot 180 cm, maximaal gebruikersgewicht: 30 – 110 kg, vanaf 12 jaar.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop