x

Buddha to Buddha horloge model BTB.M.R.CH.04 ACCELERATOR NO2 RACE WATCH

€ 399,99

Omschrijving

In nieuwstaat! Koste nieuw bij juwelier€ 659,-

Voor mensen die graag hun grenzen opzoeken komt 'Buddha to Buddha' met de 'Accelerator' collectie. De Zwitserse uurwerken zijn gecombineerd met een ultra modern design. Dit maakt de horloges perfect voor iedereen die graag uit zijn/haar 'comfortzone' wil stappen.
Door het Rhonda Swiss made Quartz movement met chronograaf functie onderscheidt Buddha to Buddha zich gelijk als horlogemerk. De keuze van een Zwitsers uurwerk maakt dat het horloge zich met de beste horlogemerken mag meten. Zwitserse uurwerken staan bekend om hun precisie uurwerken. Met de chronograaf functie kunt u bijvoorbeeld tijden meten. De fijn gedetailleerde zwarte wijzerplaat geeft het horloge een exclusieve uitstraling. Dit Buddha to Buddha heren horloge BTB.M.R.CH.04 komt uit de Accelerator no2 collectie. Het saffierglas zorgt ervoor dat u niet snel krassen op het glas zult krijgen. De zwarte kunststof / siliconen band en gehard stalen zwarte kast maken het horloge compleet. Buddha to Buddha onderscheid zich door al deze superieure materialen met dit horloge. Het horloge heeft een stoere grote van 46 mm diameter waardoor het op zal vallen aan uw pols. Eventueel kan het ook gedragen worden door de vrouw die op wil vallen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop