x

Bosch Duotac PTK 14E

€ 49,99

Omschrijving

De Bosch elektrische tacker duotack PTK 14 E is een handige nietmachine waarmee gemakkelijk en snel geklust kan worden. De Tacker bevat een stelwiel voor de instelling van de slagkracht voor op het materiaal afgestemde werkzaamheden. Er kan tevens snel gewisseld worden van bevestigingsmateriaal zonder magazijn- of frontplaatwissel. Door het Bosch-duotac-automaat kunnen er 2 nieten tegelijk worden verwerkt. Hierdoor wordt het scheuren van bijvoorbeeld fijne stoffen of folie voorkomen. De tacker verwerkt tevens nieten en nagels tot wel 14 mm lengte en heeft een gering gewicht van 1,1 kg. Dit maakt de tacker ideaal in gebruik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop