x

BISSELL® air220 Air Purifier *Nieuw*

€ 119,99

Omschrijving

BISSELL® air220 luchtreiniger combineert krachtige luchtzuiverende kracht voor binnen in een slanke en simplistische machine van een vertrouwd merk in de thuiszorg. Het unieke ontwerp komt tot uiting in de gladde randen en strakke lijnen. Onder het gestroomlijnde ontwerp vindt u drie filterlagen, waaronder een voorfilter, een actief koolfilter en een H13 HEPA-filter van medische kwaliteit. BISSELL air220 is een luchtreiniger die 99,97% van de deeltjes van 0,3 micron en kleiner op de laagste ventilatorsnelheid opvangt, waardoor irriterende stoffen in de lucht, zoals stof, huidschilfers van huisdieren, pollen en rook van bosbranden, koken en roken, worden verwijderd. De BISSELL air220 luchtreiniger voor thuis heeft ook een aanraakknop waarmee je zowel de ventilatorsnelheid als het vermogen kunt regelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop