x

Bigben Multimedia Soundbar UK Flag

€ 79,99

Omschrijving

Oké, je hebt een super-de-luxe televisie. Dus je gamet in high definition graphics. Uitstekend! Wel jammer, dat zo'n tv vaak saaie standaard speakers heeft. Wat extra power kan daarom nooit kwaad. Deze extra kracht komt in de vorm van de Multimedia Soundbar UK Flag (60 cm x 9 cm x 8 cm). Plug hem in het stopcontact, sluit hem via RCA, AUX IN of via de optische ingangen aan op de beeldbuis en geniet van een voller gamegeluid.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597
WhatsApp: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop