x

Behringer DEQ2496 Ultracurve Pro digitale EQ

€169,99

Omschrijving

De DEQ 2496 is een digitale 24bit/96 kHz EQ/RTA processor, die bij zowel budget-systemen als de wat uitgebreidere setups wordt gebruikt. De lage prijs gecombineerd met de oneindige functionaliteit zorgt voor talloze mogelijkheden die uw setup een stuk beter laat klinken!

Allereerst is er een grafische equalizer geïntegreerd. Hierdoor kunt u naar eigen wens het geluid kleuren en bepaalde frequenties boosten of afzwakken om een perfecte balans op iedere locatie te creëren. De equalizer kan zowel grafisch als parametrisch worden ingesteld.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop