x

AMC Life Q20 koptelefoon

€ 49,99

Omschrijving

HI-RES AUDIO: gebalanceerde geluidscentra, kristalheldere hoge tonen en onze exclusieve BassUpTM technologie met 40 mm audio-drivers voor diep, intens Hi-Res klankprofiel. Zelfs frequenties tot 40 kHz worden afgedekt.
Actieve ruisonderdrukking: vermindert dankzij zijn 4 ingebouwde zeer gevoelige ANC-microfoons effectief tot 90% van alle geluiden van buiten, zoals auto's en vliegtuigen, ideaal voor muziek op reis of in luidere omgevingen
Enorme bas: onze exclusieve BassUp-technologie analyseert het klankprofiel in real-time en verhoogt lage frequenties automatisch met 43%. Meer horen - meer voelen!
Non-stop muziek: geniet 30 uur draadloze afspeeltijd in ANC-modus of zelfs 60 uur speeltijd in de standaardmodus. En als je haast hebt, zijn je hoofdtelefoon binnen 5 minuten nog 4 uur muziek opgeladen
Comfort gaat voor: de fluweelzachte oorkussens van traagschuim van de Life Q20 hoofdtelefoon, geïntegreerd in zacht leer, geven je flexibel comfort terwijl de draaischarnieren van de hoofdband de ideale positie voor je hoofdvorm vinden.

Koptelefoon is in nieuwstaat!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop