x

Acer H5360 Beamer

€ 249,99

Omschrijving

In zeer nette staat.

Omschrijving
Verander je huiskamer in een heuse thuisbioscoop. Nee, niet met een kolossale, massa's stof aantrekkende plasmatelevisie, maar met de Acer H5360. Want deze trendy witte machine weet pas hoe het moet. Of je voorkeur nu uitgaat naar films of games, de projector laat je altijd voluit van je favoriete multimedia genieten. En dat in stereoscopisch 3D. Let op dat dit enkel via computer met een geschikte nVidia grafische kaart en 3D-content. De Acer 3D-ready projector kan namelijk een indrukwekkende 3D-weergave produceren. De 2.500 ANSI-lumen helderheid en 3.200:1 contrastverhouding staan vervolgens garant voor een kristalhelder beeld waarop de gemiddelde plasmatelevisie jaloers mag zijn.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren