x

ACER Chromebook Spin (311-2H-C5D8) Touchscreen

€ 239,99

Omschrijving

Beeldscherm: 11,6 inch (1366 x 768)
Processor: Intel Celeron N4100
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 GB
Grafische kaart: Intel UHD Graphics 600


Verander de Acer Chromebook Spin (311-2H-C5D8) in een handomdraai van een laptop naar een tablet. De 2-in-1-laptop heeft namelijk een 11-inch-touchscreen dat je volledig kunt omdraaien. Zo geniet je van de praktische gemakken van een toetsenbord en de handige bediening van een touchscreen. Het apparaat beschikt over een Intel Celeron-N4100-processor, 4 GB werkgeheugen, een opslagcapaciteit van 64GB eMMC en Chrome OS als besturingssysteem. Hierdoor werkt het apparaat efficiënt, is het mogelijk om met een aantal programma’s tegelijkertijd te werken, starten applicaties razendsnel op en werk je vrijwel altijd online in de cloud. Verder zorgt de geïntegreerde Intel UHD Graphics 600 voor scherpe en kleurrijke graphics.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Haag.

Used Products Den Haag
Rijswijkseweg 572
2516HV Den Haag

Telefoon: 070-3030597

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop